ENHANCE YOUR BUSINESS

Grafică publicitară - Marketing - Web development
Fotografie & Videografie

keyboard_arrow_down

Serviciile noastre

Alege să investești în imaginea companiei și a proiectelor tale creând împreună cu noi o prezență online care să te reprezinte. Îți oferim o gamă completă de servicii care să îți aducă noi clienți și vizibilitate.


Oferte

Despre noi

Suntem o agenție de marketing online din Timișoara a cărei țintă este de a-i ajuta pe clienții noștri să crească și să atingă noi repere. Fiind tineri, avem energie pentru colaborări de lungă durată. Suntem răbdători și transparenți - punem multă pasiune și grijă în proiectele noastre.

de X ori:
M
E
D
I
A

Gabriel

Administrator, programator web, videograf, co-owner

Diana

Marketing director, fotograf, editor foto-video, co-owner

Iulia

Lead graphic designer, social media specialist

Sam

Marketing strategist, Google ads specialist

Proiecte și clienți

Testimoniale

Ana Maria Iacob(Popa)
Fondator Personall Agency

Acel moment în care nu știi exact ce vrei, dar ei știu pentru tine și vin cu idei nemaipomenite! 💡Despre colaborarea noastră cu XMedia 👉 Profesionalism, comunicare foarte bună și un website reușit de care suntem foarte mândri. 😍 . XMedia, You rock! 🚀 Echipa Personalall Agency vă mulțumește!

Adrian Gencia
General Manager Fadris Distribution

Compania noastră a decis târziu să facă pasul în direcția digitalizării. În timpul pandemiei cu Sars Cov 2, însă, a devenit limpede faptul că nu ne permitem să absentăm în mediul online. Aveam nevoie rapid de un web-site cu posibilitatea upgrade-ului într-un magazin online prin intermediul căruia să recuperăm segmentul de piață pierdut datorită condițiilor de carantină. În acest sens am găsit un partener de nădejde în XMedia, care printr-un sistem facil de comunicare, a reușit să ne livreze un produs calitativ într-un timp record. Recomand cu cea mai mare încredere nu doar pentru webdesign, ci și pentru consultanță!

Marius Curcă
Director Executiv Avangarde Mobex

XMedia ne-a oferit o soluție completă pentru tot ce înseamnă publicitatea companiei noastre, de la website, grafică, foto, video, copywrite, până la campanii de online marketing.

Contactează-ne

Pentru că știm că un proiect reușit necesită multă planificare, îți oferim consultanța necesară pentru a pune la punct planul de creștere al companiei tale. Ia legătura cu noi pentru a crea împreună o strategie spre cea mai bună imagine pe care compania ta o poate dobândi!

SC IMGXMEDIA SRL - CUI 41695010 - RO63BTRLRONCRT0662603001