SERVICIILE NOASTRE

Grafică publicitară - Marketing - Web development
Fotografie & Videografie

keyboard_arrow_down
Web

SOLUȚII WEB

Website-ul de prezentare al business-ului tău va fi cartea de vizită în online pe care o vei folosi ca o primă impresie pentru potențialii tăi clienți.

Colaborând cu noi, vei beneficia de un design modern și atrăgător. Vom crea un website ușor de parcurs prin care vei evidenția serviciile tale.

Deoarece 9 din 10 utilizatori provin de pe dispozitive mobile, noi vom realiza un website responsive, bine structurat și user-friendly.

Această primă impresie în online este esențială pentru a capta atenția vizitatorilor și a-i transforma în clienți.

Grafică

GRAFICĂ PUBLICITARĂ

Serviciile noastre de grafică publicitară includ crearea de identități vizuale personalizate pentru afaceri, astfel încât să te poți distinge de concurență. Această identitate vizuală va fi utilizată ulterior pe toate materialele promoționale ale companiei tale și va fi construită pe baza valorilor și obiectivelor companiei.

Marketing

MARKETING

În 2024 existența unei strategii de marketing bine implementate este un MUST HAVE pentru majoritatea businessurilor. În prezent promovarea online este cea mai la îndemână, mai rapidă și cea mai productivă modalitate prin care poți ajunge la publicul țintă.

Îți oferim posibilitatea de a atrage noi clienți și de a-i fideliza pe cei existenți. Rămâi în control și află cât de eficientă este investiția ta prin rapoartele de activitate pe care ți le oferim!


Social media   Google Ads
Fotografie

FOTOGRAFIE

Fotografia este un punct de plecare excelent pentru a atrage în mod eficient clienți, atât prin mediul online, cât și prin cel offline!
De la product photography, food photography, evenimente, fashion, makeup & hair, până la real estate, avem experiență în subdomenii diverse ale fotografiei astfel încât să surprindem cele mai bune cadre pentru a pune în valoare businessul tău.
Deoarece calitatea muncii noastre este o prioritate, suntem la dispoziția ta cu aparatură de ultimă generație. Află cu noi de ce este necesar să folosești fotografia profesională pe social media!

noi suntem

NOU: DJI Mavic 2 PRO

Acum poți vedea dintr-o nouă perspectivă proiectele afacerii tale. Drona DJI Mavic 2 PRO se ridică la înălțimea așteptărilor businessului tău.
Videografie

VIDEOGRAFIE

Alege să creezi o poveste pe care să o transmiți mai departe într-un mod ușor de înțeles și rapid.
Videografia este modalitatea perfectă de a transmite emoțiile care să stârnească interesul clienților tăi.
Alege să faci cu noi: gif-uri, spot-uri publicitare, teaser-uri și alte reclame video personalizate pentru campaniile tale!