SERVICIILE NOASTRE

Fotografie - videografie - web development
branding & marketing

keyboard_arrow_down
Fotografie

FOTOGRAFIE

Fotografia este un punct de plecare excelent pentru a atrage în mod eficient clienți, atât prin mediul online, cât și prin cel offline!
De la product photography, food photography, evenimente, fashion, makeup & hair, până la real estate, avem experiență în subdomenii diverse ale fotografiei astfel încât să surprindem cele mai bune cadre pentru a pune în valoare businessul tău.
Deoarece calitatea muncii noastre este o prioritate, suntem la dispoziția ta cu aparatură de ultimă generație. Află cu noi de ce este necesar să folosești fotografia profesională pe social media!

NOU: DJI Mavic 2 PRO

Acum poți vedea dintr-o nouă perspectivă proiectele afacerii tale. Drona DJI Mavic 2 PRO se ridică la înălțimea așteptărilor businessului tău.
Videografie

VIDEOGRAFIE

Alege să creezi o poveste pe care să o transmiți mai departe într-un mod ușor de înțeles și rapid.
Videografia este modalitatea perfectă de a transmite emoțiile care să stârnească interesul clienților tăi.
Alege să faci cu noi: gif-uri, spot-uri publicitare, teaser-uri și alte reclame video personalizate pentru campaniile tale!

Web

SOLUȚII WEB

Aproape 9 din 10 utilizatori online provin de pe dispozitive mobile, așadar un website responsive, bine structurat și user-friendly este esențial pentru a capta vizitatorii și a-i transforma în clienți.
Urcă în topurile motoarelor de căutare cu Search Engine Optimization și evidențiază-te cu un design modern și atrăgător.

Branding

BRANDING

Brandingul este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei afaceri. Când ne gândim la branding, avem în vedere numele, logo-ul, sloganul, simbolulurile, stilurile și culorile unei companii.
Fârâ aceste elemente o companie nu ar putea să se poziționeze pe piață, să devină cunoscută și să se diferențieze de concurență.

Marketing

MARKETING

Succesul afacerii tale depinde de existența unei strategii de marketing bine implementate. Promovarea online este cea mai simplă, mai rapidă și probabil mai puțin costisitoare modalitate prin care poți ajunge la publicul țintă. Află cum poți să crești vizibilitatea companiei tale prin campanii de publicidate pe Facebook ads, Instagram sau pe Google AdWords.
Îți oferim consultanța necesară pentru a atrage noi clienți și a-i fideliza pe cei existenți. Rămâi în control și află cât de eficientă este investiția ta prin rapoartele de activitate pe care ți le oferim!